Equine van Gastel | Instructie
15850
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15850,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive

De rode draad in de lessen blijft in feite altijd de basis.

Allround gediplomeerd instructeur

Ellen is een allround gediplomeerd Deurne instructeur en in het bezit van een KNHS HI 4 licentie. Door de jaren heen heeft Ellen veel ervaring opgedaan in het geven van instructie tot op het hoogste niveau. Ook geeft Ellen trainingen en clinics in het buitenland en is zij in het bezit van het internationale trainerspaspoort. De lessen kunnen variëren al naar gelang waar de ruiter behoefte aan heeft. De rode draad in de lessen blijft in feite altijd de basis. Ook kunnen er proefgerichte trainingen worden gegeven in aanloop naar een (belangrijke) wedstrijd.

Ellen is een allround gediplomeerd Deurne instructeur en in het bezit van een KNHS HI 4 licentie.

Rijtechnische problemen

In de afgelopen jaren heeft Ellen, d.m.v. uitgewerkte op maat gemaakte trainingsschema’s voor haar klanten, diverse successen behaald op de (nationale/internationale) wedstrijden! Specialisatie van Ellen is o.a. paarden met rijtechnische problemen. Hierin wordt in eerste instantie naar het paard als individu gekeken en naar zijn biomechanica. Hier vanuit wordt er gewerkt aan zijn lichaam en zijn bewegingsmechanisme om uiteindelijk het paard meer bewust te laten worden van zijn eigen lichaam en de manier van bewegen. Het doel is dan ook altijd om op een ongedwongen manier het paard tot zijn recht te laten komen ongeacht of dat wedstrijd gerelateerd zou zijn.

Clinics

Ellen geeft clinics op pensionstallen of bij rijverenigingen. Een clinic kan in
diverse vormen worden gegeven.

 

  • Instructie
  • Zadelpassen
  • Zadelpassen/instructie
  • Door het oog van de jury/instructie
KNHS jurylid

Ellen heeft een KNHS HO licentie tot en met LICHTE TOUR.